Taal4U Taaltrainingen Nederlands Taal4U Taaltrainingen English
taal4u in-company groepstrainingen

In-company Taaltrainingen

 
Taal 4u verzorgt in-company  trainingen, ook trainingen op de werkvloer geheten, voor zeer concurrerende tarieven! Informeert u ernaar!
Onze docenten zijn zeer flexibel en komen naar u toe zodat uw werknemers geen tijd hoeven te verliezen met reizen.
 

Talenaanbod op Zakelijk gebied


Engels, Spaans, Frans, Duits, Portugees (Europees en voor Brazilië), Italiaans, Pools, Nederlands voor Buitenlanders (NT2), Russisch, Arabisch, Turks (andere talen op aanvraag)
 
U kunt een oriënterend gesprek aanvragen. Wij zullen onze werkwijze aan u voorleggen. Na uw inschrijving wordt een intakegesprek gehouden om een lesprogramma voor te bereiden dat geheel op uw wensen en doelstelling aansluit zodat u geen (onaangename) verrassingen achteraf krijgt! Een mondelinge en schriftelijke toets hoort er eventueel ook bij (niet voor beginners).

Naast een all-round training, kunt u ook bij ons wat specifiekere trainingen op individuele basis volgen, die zeer geschikt zijn voor kaderpersoneel ( v.a. een HBO achtergrond opleiding):

Opfrissen:
Algemene conversatie: vanaf 20 uur *
(Zakelijke) schrijfvaardigheid: vanaf 20 uur *
 
Uitbreiden:
Zakelijke correspondentie: vanaf 20 uur *
Zakelijke conversatie: vanaf 10 uur *
Presentaties: vanaf 5 uur *
 
Dit geldt wanneer de cursist een instroomniveau 3 of 4 heeft, d.w.z. hij/zij heeft een halfgevorderd niveau.
Behalve zakelijke trainingen voor kaderpersoneel (v.a.HBO), hebben wij ook kortere en zeer gespecialiseerde trainingen voor (individueel of in minigroep):
  • Telefonistes of call center medewerkers
  • Algemene commerciĆ«le medewerkers
  • Inkoop/verkoop medewerkers
  • Medewerkers Logistiek
  • Vrachtwagen chauffeurs
  • Monteurs

Vormen (zowel voor 1 of meer cursisten)

  • Intensief ( 25 uur per week): van maandag t/m vrijdag met lestijden van 5 uur per dag; dit is gelijk aan een "totale onderdompeling'', want u moet ook de zelfstudie erbij optellen à ca. 4 uur extra per dag; Geschikt voor mensen die op korte termijn gaan emigreren of die de doeltaal "morgen"  beter onder de knie moeten hebben of, als u een beginner bent, alvast een "overlevingsniveau" moet behalen;
  • Semi-intensief ( ca.10 uur per week): dagen en tijden in onderling overleg;
  • Gefaseerd (van 1 tot 5 uur per week): dagen en tijden in onderling overleg;
  • Weekend training (per dag 3 uur) op zaterdag en/of zondag; geschikt voor de zeer drukke zakenman/vrouw. Als u dus absoluut geen tijd gedurende de week heeft!

Duur trainingen


Na het intakegesprek kunnen wij u een advies geven over het aantal uren dat u nodig zult hebben om uw doelstelling te bereiken.
Onze lange ervaring in dit vak heeft ons geleerd dat men een aantal minimale uren per niveau moet hebben. U kunt de pagina Beschrijvingen Niveaus raadplegen.
Echter voor zakelijke trainingen heeft men soms een specifieker doel, een goed voorbeeld is wanneer u een presentatie in het Duits of Engels moet houden.
 
* Dit geldt wanneer de cursist een instroomniveau 3 of 4 heeft, d.w.z. hij/zij heeft een halfgevorderd niveau.
 

Cultuur Trainingen


Het is ook mogelijk om alleen een Cultuur Training te volgen. U bent van plan zaken te doen met een nieuwe klant, maar wilt u bij het eerste contact al op de hoogte zijn van de " the do’s and the dont's "

Onze Algemene Voorwaarden kunnen op aanvraag opgestuurd worden.  


Actie!


Voor groepen die in oktober, november en januari starten.
 
Breng een introducé mee en ontvang 5% korting.
 
Volg ons op:  Taal4U Taaltrainingen op facebook  Taal4U Taaltrainingen op Linked-in

Copyright © 2007-2012 Taal4utaaltrainingen - Alle rechten voorbehouden • K.v.K 18128111 • Alg. VoorwaardenPrivacy Statement
E-mail: mvermaat@taal4utaaltrainingen.nl • Tel: 0162 - 522283