Taal4U Taaltrainingen Nederlands Taal4U Taaltrainingen English

Taal4U profielfoto MargaridaOver Taal4U

Als u "uw woordje" spreekt wordt uw wereld aanzienlijk groter: u kunt beter en effectiever zaken doen,  uw droombaan krijgen, een opleiding volgen, uw vakantie krijgt zeker een nieuwe dimensie, naar het buitenland verhuizen, en zo veel meer.

Wij organiseren groepscursussen in Breda en Tilburg en wij verzorgen taaltrainingen op maat zowel voor particulieren als voor bedrijven in West-Brabant. Voor bedrijven organiseren wij ook Zakelijke Groepstrainingen in Breda, Den Bosch en Tilburg.

Centraal in onze cursussen staat de kwaliteit en de persoonlijke aandacht, onmisbare ingrediënten voor het gemotiveerd leren. Uw docent(e) zal u, als een ware coach, de weg wijzen door de taalvaardigheden heen: van spreken en luisteren tot het schrijven aan toe. De meeste docenten zijn ook nog "native-speakers” en daarom zijn zij in staat hun cultuur over te brengen wat zeker voor een extra dimensie zorgt!

Kiest u voor een groepscursus dan wordt deze uitsluitend in klein groepsverband gegeven zodat u op een zeer efficiënte en prettige manier leert. Kiest u voor een privétraining, dan zal de aanpak volledig volgens uw wensen en beschikbaarheid zijn, zodat u uw doelstelling werkelijk bereikt. Dus geen onaangename verrassingen achteraf!

Taal 4u werd in 1991 door Margarida Vermaat-Barbosa opgericht. Zij is afgestudeerd in Germaanse Letterkunde (Engels, Duits en Nederlands) aan de Universiteit van Porto (Portugal) in 1984. In datzelfde jaar is zij naar Nederland verhuisd om samen met haar Nederlandse man een toekomst op te bouwen. Eerst heeft zij in het reguliere onderwijs gewerkt, maar algauw vond zij het volwasseneonderwijs interessanter en daarom begon ze op free-lance basis voor allerlei grote taalinstituten te werken. Al snel hield ze dit voor gezien en besloot ze haar onderwijsfilosofie verder uit te breiden en dit kon alleen vertaald worden op een zelfstandige manier. Zo is Taal 4U geboren. 
 
Haar werkmotto is dan ook: persoonlijke aandacht toegespitst op de taalbehoefte van de cursist om tastbare resultaten te behalen!

Bij Taal 4u werkt een zorgvuldig geselecteerd docententeam, die met deskundigheid en flexibiliteit u optimaal zullen begeleiden. 

Actie!


Voor groepen die in oktober, november en januari starten.
 
Breng een introducé mee en ontvang 5% korting.
 
Volg ons op:  Taal4U Taaltrainingen op facebook  Taal4U Taaltrainingen op Linked-in

Copyright © 2007-2012 Taal4utaaltrainingen - Alle rechten voorbehouden • K.v.K 18128111 • Alg. VoorwaardenPrivacy Statement
E-mail: mvermaat@taal4utaaltrainingen.nl • Tel: 0162 - 522283